Onderwijs en Jongerenwerk – Het pionieren gaat verder…

on

Hoe nu verder?

Na een aantal slapeloze nachten en veel praten hebben we de knoop doorgehakt: We gaan terug naar Nederland. Daar kunnen we ons dan weer richten op onze passies; lesgeven en jongerenwerk. Het vinden van de juiste baan was voor ons een proces van biddend zoeken, en het afwegen van de voors- en tegens.  En om het allemaal nog iets ingewikkelder te maken, moesten we ook nog ook nog een betaalbare woning zien te vinden.

Uiteindelijk heeft Nora een baan gevonden op een Cluster4 school in Den Haag en gaat Henry de uitdaging aan om te ‘onderzoeken’  of het mogelijk is om een afdeling voor YFC in Dordrecht op te richten.   En ook onze gebeden voor een woning werden verhoord: we hebben een plekje gevonden zo goed als in het centrum van Dordrecht.

Dankzij de hulp van Rogier is eerst Henry verhuisd naar Dordrecht, en een week later ook Nora, die hulp kreeg van Onno en Roelie.

De afgelopen twee jaar hebben we dit blog samen geschreven, om onze achterban, familie en vrienden, op de hoogte te houden van  ons leven in Noord Engeland. Ondanks dat het anders is gelopen dan verwacht hebben we zeker geen spijt van ons Engelse avontuur gehad. We hebben genoten van zowel zuid als noord Engeland. En zijn dankbaar voor alle lieve mensen die we ontmoet hebben, en de blijvende vriendschappen.  Zonder de steun uit Nederland was dit allemaal niet mogelijk geweest.  Nogmaals dank voor iedereen die ons zowel praktisch als met gebed heeft ondersteund!

Henry zal verder gaan met dit blog, en het zal dan vooral gaan over zijn opdracht om te ‘onderzoeken’ of het mogelijk is om een afdeling voor YFC in Dordrecht op te zetten. Mocht je meer informatie willen over dit project dan kun je mailen met Henry. (Henry.Schutte@yfc.nl).

Je kunt dit project ook ondersteunen door een gift over te maken . (klik dan op gift..)

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *