Avondje dromen…

on

Mocht je het gemist hebben, of niet op de YFC mailinglijst staan, dan hier de uitnodiging die vorige week verstuurd is door Bram Rebergen, de directeur van Youth for Christ. Woon je in Dordrecht of omgeving en ben je geïnteresseerd in hoe we jongerenwerk willen gaan doen in Dordrecht dan ben je welkom op dinsdag 26 juni om 20:00 aan de Grotekerkbuurt 44.

Betreft: Uitnodiging Droomavond Dordrecht

Datum: 29 mei 2018

Geachte donateur,

Via deze brief wil ik u informeren over de kansen die Youth for Christ ziet om jongerenwerk te doen in Dordrecht. Al in de jaren ’60 was Youth for Christ actief in Dordrecht met een koffiebar en werk op scholen. Overal waar mensen zijn met hart voor Jezus en jongeren, willen we hen ondersteunen en inspireren. Een van die mensen is Henry Schutte, een ervaren jongerenwerker uit Dordrecht met een groot hart voor Gods Koninkrijk.  Hij ziet kansen om Dordtse jongeren te bereiken met de liefde van Jezus.

Naast jongerenwerk is het Henry’s grote passie om kerken te helpen om (weer) in contact te komen met jongeren die ze uit het oog verloren zijn. Henry: “Ik geloof dat jongeren nog steeds open staan voor zingeving en geloof. Maar om deze jongeren te bereiken, zullen we ze weer moeten opzoeken.”

Voor de meeste jongeren is de kerk niet meer de eerste plek waar ze op zoek gaan naar zingeving.  Henry  wil  kerken  helpen  om  samen  op  zoek  te  gaan  naar  deze  jongeren. Daarom  gaat  hij  de  komende  drie  maanden  onderzoeken  of  er  draagvlak  is  voor jongerenwerk in Dordrecht. Op dinsdag 26 juni organiseert Youth for Christ samen met Henry  een  Droomavond.  Deze  avond  wordt  gehouden  in  het  gebouw  Van  Alle  Tijden Grotekerksbuurt 44, Dordrecht en begint om 20.00 uur.

Op die avond willen we samen met iedereen die hart heeft voor jongeren nadenken en in gesprek gaan over hoe we jongeren in contact kunnen brengen met Gods liefde.

Heeft u een droom voor jongeren in Dordrecht? Dan nodig ik u van harte uit om bij de Droomavond aanwezig te zijn. Wilt u in contact komen met Henry, stuur dan een mail naar Henry.Schutte@yfc.nl of bel met 06 15 36 15 25.

Met vriendelijke groet,

Directeur Youth for Christ

Youth for Christ Nederland

Hoofdstraat 260

3972 LL Driebergen-Rijssenburg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *